gondolja át a lehetőségeit-számoljon-lépjen-korszerűsítsen

Segítünk, abban, hogy megtaláljuk a megoldást egy korszerűsítés finanszírozására. Legjobb, ha ez megoldható saját erőből. Abban az esetben, ha ez nem így van még midig érdemes a lehetőségeket megvizsgálni, mert lehet, hogy egy jól összeállított konstrukció megoldást kínál és előnyös lehet .

Egy projekt finanszírozása összeállhat részben sajáterőből, részben valamilyen állami támogatásból, részben hitelből. A hitel finanszírozását fedezheti a korszerűsítés „haszna” vagyis a megspórolt rezsi költségek értéke.

Sokféle lehetőség szerepel a bankok kínálatában, ajánlatai között. Ezekből kell megtalálni azt ami a saját lehetőségeinkhez leginkább igazodik. Mindenképpen érdemes tájékozódni, megvizsgálni a kínálkozó lehetőségeket, ebben segítünk önnek, ha megkeres bennünket.

Több olyan alkalmazást találhatunk az interneten amely segít gyorsan körülnézni a bankok ajánlatai között. Ha nem rendelkezünk készpénzzel de biztos jövedelemmel illetve ingatlan vagyonnal igen akkor nem érdemes kihagyni egy olyan nagyon előnyös lehetőséget mint például a lakás felújítási támogatás.  

Itt azt igérik, hogy……..

  1. A magyar banki ajánlatok 95%-ának objektív összehasonlításával segítünk
  2. Órákon belül megmondjuk, hogy a meglévő jövedelmed és a kiválasztott ingatlan mellett mennyi hiteltmilyen feltételekkel vehetsz fel

Tovább

Utólag folyósít az államkincstár

A támogatáshoz a számlákat a felújítási munkák befejezése utáni 60 napon belül kell benyújtani a Magyar Államkincstárnak (MÁK), tehát a költségeket utólag térítik meg. A munkálatok elkezdéséhez elengedhetetlen tehát az önerő. Ha nem áll rendelkezésünkre elég tőke, az önerő biztosításához személyi kölcsönt is igénybe vehetünk.

Tovább

Megéri modernizálni: minél korszerűbb az ingatlanod, annál magasabb az értéke, ráadásul a rezsidíjak kedvezőbbek lehetnek! Korszerűsítési hitelt lakás, családi ház, ikerház vagy sorház nagyobb felújítására is igényelhetsz. Építési engedély nélkül végezhető nagyobb munkálatokra, többek között csatorna-, víz-, elektromos-, gázrendszerek kiépítésére, nyílászárók cseréjére, tetőmunkálatokra fordíthatod.

Tovább